Med filtri goriva se priključi medij za filtriranje goriva in vstopna odprtina za dovod plina

- Oct 23, 2017 -

Mediji za gorivo so med seboj povezani med črpalko za gorivo in vstopno odprtino telesa plina. Vloga medija za filtriranje goriva mora vsebovati gorivo v železovem oksidu, prahu in drugih trdnih delcev, ki preprečujejo vbrizg goriva (zlasti šobe). Zmanjšajte mehansko obrabo, zagotovite stabilno delovanje motorja in izboljšajte zanesljivost. Struktura goriva je sestavljena iz aluminijaste lupine in togega nosilca iz nerjavečega jekla, ki je sestavljen iz visoko učinkovitega filtrirnega papirja na nosilcu, filtrski papir pa je krizantemsko oblikovan za povečanje območja kroženja. Filter EFI z oljnim filtrom ni mogoče uporabiti.

Ker filter EFI pogosto zdrži tlak goriva 200-300KPA, zato je navadno potrebna moč tlaka filtra, da doseže več kot 500KPA, oljni filter pa ni potreben za doseganje takega visokega tlaka.

Razvrstitev medijev za filtre goriva

1, dizelski filter

Struktura dizelskega filtra je približno enaka z oljnim filtrom, obstajata dve vrsti zamenljivih in vijačnih. Toda njeni delovni pritisk in zahteve za temperaturo olja so precej nižje od oljnega filtra, njegove zahteve po učinkovitosti filtriranja pa so precej višje od oljnega filtra. Filter z dizelskim filtrom s filtrirnim papirjem, pa tudi uporabo odej ali polimernih materialov.

Dizelski filter lahko razdelimo na dve vrsti:

(1), separator dizelske vode

Separator dizelskih voda je pomembna funkcija ločevanja dizelske vode. Prisotnost vode za sistem za gorivo dizelskega motorja je izjemno škodljiva, korozija, obraba, Fuel Filter Media se zaljubljujejo in celo poslabšajo izgorevanje dizelskega goriva. Več kot tri emisije motorja pri ločevanju vode z višjimi zahtevami, visoke zahteve glede potrebe po uporabi visoko zmogljivih filtrskih medijev.

(2), dizelski fini filter

Filtri za dizelsko olje se uporabljajo za filtriranje majhnih delcev v dizelskem gorivu, država več kot tri emisije dizelskega motorja je večinoma za učinkovitost 3-5 mikronskih delcev.

2, bencinski filter

Bencinski filter s karburatorjem in EFI točk, uporaba bencinskega motorja uplinjača, bencinskega filtra se nahaja na strani črpalke pri uvozu, delovni tlak je majhen, Fuel Filter Media na splošno uporablja najlonsko lupino, motor EFI Bencinski filter se nahaja na izstopni strani črpalke in ima visok delovni tlak, običajno s kovinskim ohišjem. Filter bencinskega filtra s filtrirnim papirjem, pa tudi uporabo najlonske tkanine, polimernih materialov.

Bencinski filter Ker je način gorenja bencinskega motorja in dizelski motor drugačen od splošnih zahtev, ker je dizelski filter oster, zato je cena poceni.

3, filter zemeljskega plina

Filter zemeljskega plina se pogosto uporablja v metalurgiji, kemični industriji, nafti, papirju, medicini, hrani, rudarstvu, elektriki, mestu, domu in drugih plinskih poljih. Plinski filter je nepogrešljiv pripomoček za transport medijev, običajno nameščen na vstopnem koncu reliefnega ventila, reliefnega ventila, lociranega ventila ali druge naprave, filter za gorivo, da se odstranijo nečistoče v mediju za zaščito ventila in opreme. Uporaba, zmanjšanje opreme stroški vzdrževanja.


Related Products